06 de setembre 2010

L'arbre dels cors perennes - El árbol de los corazones perennes


Grafit i llapis de colors en llibreta d'apunts


Sabia que l'arbre dels cors perennes no era lluny, el necessitava trobar. El problema era que per aconseguir aquesta fita era totalment obligatori cercar sense cap mena de mapa ja que, segons deien els savis, només li calia la intuïció. De cop, en un moment del camí, el va veure. El tenia tant a prop! Semblava mentida que aquell arbre tan fràgil pogués donar uns fruits tan extraordinaris. I pensant en els savis que ja havien aconseguit un cor perenne va continuar caminant tot seguint els seus instints. Feia tant de temps que el buscava que va aprendre a perfeccionar el dons de la paciència i l'optimisme, els quals l'ajudaven als moments més difícils. - El camí pot semblar fàcil si tu el fas fàcil. Baixar o pujar... tot és relatiu - Es repetia contínuament.


Sabía que el árbol de los corazones perennes no estaba lejos, lo necesitaba encontrar. El problema era que para conseguir este hito era totalmente obligatorio buscar sin ningún tipo de mapa puesto que, según decían los sabios, sólo le hacía falta la intuición. De repente, en un momento del camino, lo vio. Lo tenía tant cerca! Parecía mentira que aquel árbol tan frágil pudiera dar unos frutos tan extraordinarios. Y pensando en los sabios que ya habían conseguido un corazón perenne continuó andando siguiendo sus instintos. Hacía tanto tiempo que lo buscaba que aprendió a perfeccionar el dones de la paciencia y el optimismo, los cuales lo ayudaban en los momentos más difíciles. - El camino puede parecer fácil si tú lo haces fácil. Bajar o subir... todo es relativo - Se repetía continuamente.

1 comentari:

Cristina ha dit...

En Sergi Portela en sap. Sap dibuixar i sap escriure i sap també ser un molt bon amic.

Pujant i baixant escales... per trobar l'arbre de cors perennes amb l'ajuda de qui et cuida, t'escolta, et fa costat, et respecte i t'estima és molt més fàcil... molt més fàcil...
La vida està plena de papallones i de fades... nomès cal deixar que et trobin...