16 de setembre 2010

Llibreries d'àlbum il·lustrat - Librerias de álbum ilustrado

Avui he anat a una llibreria que m'agrada molt, es tracta d'Abracadabra.
Llibreria Abracadabra


Crec, potser vaig errat, que es pot considerar una de les millors pel que fa al llibre il·lustrat, la seva selecció és exquisida i podeu trobar llibres en altres idiomes. He adquirit un llibre i m'han regalat un meravellós calendari gegant de Wolf Erlbruch (aquest autor em fascina!).


Il·lustració de El pato y la muerte d'Erlbruch
Podríem dir que Abracadabra és de nova fornada i que segueix l'estela d'altres que van fer el forat almenys a la provincia de Barcelona com ara La peixera, Casa AnitaAl·lots El Petit Príncep i Pati de Llibres a Sant Cugat (no us perdeu el seu blog). 
Si algú en sap més pot aprofitar per: 
1 fer-me conscient de la meva ignorància i 2 (el més important) agrandir el llistat!


Sempre podeu anar a les grans superfícies però heu de tenir en consideració que no trobareu aspectes fonamentals com el gran factor humà i el coneixement dels àlbums que tenen en aquestes llibreries que a més ofereixen activitats paral·leles pel foment de l'àlbum.


Hoy he ido a una libreria que me gusta mucho, se trata de Abracadabra.
Creo, quizás voy errado, que se puede considerar una de las mejores en cuanto al libro ilustrado, su selección es exquisita y podéis encontrar libros en otros idiomas. He adquirido un libro y me han regalado un maravilloso calendario gigante de Wolf Erlbruch (este autor me fascina!).
Podríamos decir que Abracadabra es de nueva hornada y que sigue la estela de otras que hicieron el hueco al menos en la provincia de Barcelona como por ejemplo La Peixera, Casa Anita, Al·lots El petit prícep y Pati de Llibres en Sant Cugat (no os perdáis su blog).
Si alguien sabe más puede aprovechar para:
1 hacerme consciente de mi ignorancia y 2 (lo más importante) ¡hacer más grande el listado!


Siempre podéis ir a las grandes superficies pero tened en consideración que no encontraréis aspectos fundamentales como el gran factor humano y el conocimiento de los álbumes que tienen en estas librerías que además ofrecen actividades paralelas para el fomento del álbum.1 comentari:

Cristina ha dit...

Aquesta tarda la meva amiga MAcu i jo anirem a Abracadabra. També ens encanta!