16 de setembre 2010

Les muntanyes d'ous de pasqua - Las montañas de huevos de pascua

Grafit sobre llibreta d'apunts
Eren precioses! Ell era d'aquelles persones que creia fermament que les experiències, si no es queden a dintre, eren impossibles de recordar. 
Aquelles muntanyes se li van quedar tant a dintre que estava convençut de que, essent un avi, les podria narrar o dibuixar com si realment les tingués al davant. De vegades li feia molta vergonya parlar sobre coses que no havia estimat, es posava vermell com un tomàquet quan li preguntaven sobre algun detall i no sabia què respondre. Aquelles situacions a la ciutat es donaven constantment i per això allà es sentia pur i segur.


¡Eran preciosas! Él era de aquellas personas que creía firmemente que las experiencias, si no se quedan adentro, eran imposibles de recordar. 
Aquellas montañas se le quedaron tan adentro que estaba convencido de que, siendo un abuelo, las podría narrar o dibujar como si realmente las tuviera delante. A veces le daba mucha vergüenza hablar sobre cosas que no había amado, se ponía rojo como un tomate cuando le preguntaban sobre algún detalle y no sabía qué responder. Aquellas situaciones en la ciudad se daban constantemente y por eso allí se sentía puro y seguro.

1 comentari:

ROUS ha dit...

hola sergi! la meva companya de l'escola viu a cardedeu i com q et coneix em va passar el teu blog,... quins dibuixos!! tb jo estic engrescada en il.lustrar contes infantils o altres petites coses,... però sóc una absoluta amateur! aniré xafardejant el teu blog, q em sembla molt interessant!! vas conèixer l'ignasi blanch?
una abraçada, roser