24 d’agost 2010

The Secret of Kells

Us recomano de tot cor aquesta joia de l'animació.
Es tracta de "The secret of Wells", una coproducció d'Irlanda, França i Bèlgica. El guió, força fluixet i previsible, serveix per donar pas a una història emmarcada amb uns esplèndids dibuixos especialment els de paisatges, fons i objectes més que no pas els dels personatges.

Per a amants de la il·lustració i els que, com jo, admiren les il·luminacions de manuscrits.
De fet puc dir que molta de la meva obra està inspirada en aquest art que em sembla prodigiós, d'aquí la meva utilització de colors plans, de formes tancades, de la línia omnipresent, els daurats, etc.No us perdeu la pel·lícula!!!
(A Barcelona només es pot veure al Verdi Park...)

I parlant d'animació també vaig veure Toy Story 3. Poqueta cosa més s'ha de dir d'aquesta joia amb un 10 en animació i en guió. El millor de tot és que les llàgrimes que em van sortir eren reals i no em van caldre les ulleres 3D per a això (ni a molts dels assistents a la sala).


Os recomiendo de todo corazón esta joya de la animación.
Se trata de "The secreto of Kells", una coproducción de Irlanda, Francia y Bélgica. El guión, bastante flojo y previsible, sirve para dar paso a una historia enmarcada con unos espléndidos dibujos, en especial los de paisajes, fondos y objetos antes que los de los personajes.
Para amantes de la ilustración y los que, como yo, admiran las iluminaciones de manuscritos.
De hecho puedo decir que mucha de mi obra está inspirada en este arte que me parece prodigioso, de aquí mi utilización de colores planos, de formas cerradas, de la línea omnipresente, los dorados, etc.
No os perdéis la película!!!
(En Barcelona sólo se puede ver a en el Verdi Park...)

Y hablando de animación también vi Toy Story 3. Poca cosa más se puede decir de esta joya con un 10 en animación y en guión. Lo mejor de todo es que las lágrimas que me salieron eran reales y no necesité las gafas 3D para ello (ni a muchos de los asistentes a la sala).

1 comentari:

Macu ha dit...

l'anirem a veure!