14 de maig 2011

Escolta si ets valent, a mi em venç - Escucha si eres valiente, a mí me venceAquesta elegant cançó de Klaus&Kinski sembla feta per a mi. Si, això ho podeu pensar moltes i molts de vosaltres.
Em posa la pell de gallina i tinc unes ganes irrefrenables de plorar cada cop que l'escolto.
És una mescla d'alegria i malenconia que sento també quan veig les pel·lícules d'Hayao Miyazaki i de l'estudi Ghibli del que espero parlar aviat com a ídol boig.

Sí, tinc síndrome de Peter Pan, sóc immadur, sóc un nen i tot el que vulgui la gent...però no hi puc fer res, ni vull. Desitjo veure la vida sempre així.

Si coneixes la felicitat ploraràs d'alegria recordant-la
Si conoces la felicidad llorarás de alegria recordándola


Esta elegante canción de Klaus&Kinski parece hecha para mí. Si, ésto lo podéis pensar muchas y muchos de vosotros.

Me pone la piel de gallina y tengo unas ganas irrefrenables de llorar cada vez que la escucho.

Es una mezcla de alegría y melancolía que siento también cuando veo las películas de Hayao Miyazaki y del estudio Ghibli del que espero hablar pronto como ídolo loco.

Sí, tengo síndrome de Peter Pan, soy immadur, soy un niño y todo el que quiera la gente...pero no puedo hacer nada, ni quiero. Deseo ver la vida siempre así.

2 comentaris:

Cristina ha dit...

A mi m'agrada com ets i el que fas! Tu fan más fan!

Ruby ha dit...

M'encanta aquesta cançó és la primera vegada que sento a aquest grup em busqués ms música!
Jo crec que a tots els que ens agrada la il·lustració, comic, pelis, dibuixos animats i no segueixo perquè no acabaria la llista som uns Peter Pa volem aprofitar al màxim nostra vida i no pensar en el que succeirà després, viure el present!